Това сочат междинните резултати от акция, обобщени към 16:00 ч.

...
Това сочат междинните резултати от акция, обобщени към 16:00 ч.
Коментари Харесай

Само за ден заловиха 30 пияни и дрогирани шофьори

Това сочат междинните резултати от акция, систематизирани към 16:00 ч. през днешния ден

При профилираната полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата в границите на миналия ден ​са открити петима души да ръководят моторно транспортно средство под влияние на наркотични субстанции или техни аналози, четирима са отказали тестване. В рамките на миналия ден са открити 17 водачи, карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила и 10 – с над 1,2 промила, петима са отказали тестване. Това сочат междинните резултати от акция, систематизирани към 16:00 ч. през днешния ден, оповестяват от МВР.

При акцията са тествани 8254 моторни транспортни средства. Извършен е надзор на 10 717 водачи и пасажери. Съставени са 2075 фиша и 523 акта за открити административни нарушавания. Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на коли от неправоспособни шофьори, показват от МВР.

От систематизираните данни по метода „ линеен надзор " са тествани 3068 моторни транспортни средства и 3209 водачи и пасажери, осведомят още от министерството. Оттам прецизират, че за установени нарушавания са формирани 743 фиша и 123 актове за определяне на административно нарушаване. Трима водачи са се качили се зад кормилото след приложимост на алкохол, като тестванията им са отчели от 0,5 до 1,2 промила. Други трима са карали с над 1,2 на 1000, няма отказали тестване. Не са открити водачи, карали под влияние на наркотични субстанции или техни аналози, осведомят още от МВР.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР