Това снощи не е изход от кризата, а черна дупка,

...
Това снощи не е изход от кризата, а черна дупка,
Коментари Харесай

Николай Младенов: Това снощи не е изход от кризата, а черна дупка, от която няма излизане

Това нощес не е излаз от рецесията, а черна дупка, от която няма излизане за нас като общество! Кой желае това, попита от страницата си във фейсбук Николай Младенов, някогашен външен министър и сегашен специфичен координатор на Организация на обединените нации за Близкоизточния кротичък развой.

Постът му е във връзка напрежението пред Румънското посолство на бул. " Ситняково " от вечерта на 17 август, когато протестиращи потрошиха стъклата на автомобил на майка с две дребни деца, която се опита да премине през блокираното кръстовище.

Ето какво написа Николай Младенов:

" България, през каквито и проблеми да е минавала, постоянно е била образец за приемливост и рационални решения. Били сме образец за разсъдък на Балканите, за това, че знаем по кое време да спрем в опълчването. Точно по тази причина българската народна власт се гради върху единодушие и разговор, не върху борба и конфликти. Спрете и се замислете какво видяхме нощес. До това равнище ли сме паднали!? Спрете и се замислете какво се случва с митинга на младежите. Те не излязоха на улицата, с цел да издигат ковчези и бесилки. Те не излязоха на площадите, с цел да може някой да атакува дами с деца! Те излязоха свободни и желаеха съвременна и демократична България с нулева корупция. И ние би трябвало да ги подкрепим. Да ги подкрепим и против тези, които желаят да употребяват техните претенции, с цел да трансфорат България в това от нощес. Това нощес не е излаз от рецесията, а черна дупка, от която няма излизане за нас като общество! Кой желае това? "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР