Това служи като пример за нестандартно мислене, базирано на справедливо

...
Това служи като пример за нестандартно мислене, базирано на справедливо
Коментари Харесай

Висш служител на ЕС възхвалява миграционното споразумение между Италия и Албания, но съд и комисар по правата имат съмнения

„ Това служи като образец за ексцентрично мислене, основано на заслужено шерване на отговорностите с трети страни в в сходство със отговорностите, произлизащи от правото на Европейски Съюз и интернационалното право “, написа фон дер Лайен в писмо, в което обрисува постигнатия прогрес по прекъсването на идването на хора без позволение.

Съгласно петгодишното съглашение, оповестено предишния месец, Албания ще приютяват до 36 000 мигранти за една година или към 3000 на месец, които се пробват да стигнат до Италия без подобаваща документи, най-много в рискови морски пътувания.

Това ще включва хора, избавени или „ прихванати “ от италианския флот в интернационалните води. Тези мигранти, прибрани в териториалните води на Италия, ще запазят правото си според интернационалното законодателство и законодателството на Европейски Съюз да аплайват за леговище в Италия и също по този начин техните молби ще бъдат обработени там.

Албания ще настани мигрантите в две уреди, до момента в който Италия бързо- наблюдава техните молби...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР