Това ще се прави в случаите, когато защитата или някой

...
Това ще се прави в случаите, когато защитата или някой
Коментари Харесай

Иван Гешев С Важно Изявление! Ето Какво Е Подготвила Прокуратурата В Близкото Бъдеще!

Това ще се прави в случаите, когато отбраната или някой различен приказва лъжи пред обществото, стана ясно от думите му. Именно с тази цел обществено ще се дават доказателства, с които ще се оборват погрешните изказвания, съобщи Нова телевизия.

Повод за коментара на настоящия зам.-главен прокурор са оповестените през вчерашния ден доказателства по следствието на " ТАД Груп " за пробива в системата на Национална агенция за приходите. Разследващите разпространиха фотоси и записи на диалози, за които настояват, че уличават тримата упрекнати в кибертероризъм - притежателят и шефът на компанията, както и компютърният експерт Кристиан Бойков.

Според Гешев това деяние на прокуратурата няма да попречи по никакъв метод на съдопроизводството, нито на следствието, тъй като единствено дребна част от доказателствата са оповестени. Тепърва ще се събират и още, разясни висшият магистрат.

Иван Гешев беше във Враца, с цел да оповести, че са арестувани двамата причинители на жестокото ликвидиране на 64-годишния Тодор от с. Згориград. Единият от нарушителите е врачанин. Наложена му е мярка за неотклонение, а другият е от Ихтиман, имал е влезнала в действие присъда и сега към този момент се намира в пандиза.

Приоритет на прокуратурата отсега нататък ще бъде битовата престъпност, тъй като правораздавателната система е в дълг към обществото, даде обещание още единственият претендент за основен прокурор.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР