Това се случва в разгара на кариерата на певеца през

...
Това се случва в разгара на кариерата на певеца през
Коментари Харесай

Любовница на Орхан Мурад му откраднала 600 бона

Това се случва в разгара на кариерата на артиста през 1998г., когато той върти най-печелившата механа в Приморско и пее най-големите си шлагери.
„ Цяло лято заведението беше препълнено. И като артист, и като музикант бях доста сполучлив. Но всичко отиде напразно, Изкарах я от калта, направих я човек, вкарах я в положителни среди и най-после ме съобщи. Жената с която живях. Бил съм лековерен и доверчив. Такъв си и останах. Мислил съм, че3 това, което не мога да направя на хората, не могат да създадат и на мен. Но съм се лъгал “, споделя пред „ България Днес “, Мурад.

И продължава с шокиращите разкрития за измяната.

„ Междувременно взела от мои другари заеми, с цел да могат мен да ме атакуван и дълго време да не мога да се съвзема. Имаше неизплатени сметки за ресторант, който се опитвахме да създадем дружно. Общо като теглиш чертата ме завлече с 600 000 лв.. В същото време ресторантът в Приморско се пукаше по шевовете “. Певецът е безапелационен, че бързо съумял да превъзмогне шока и да се възвърне след тежкия и непредвиден удар.

„ Успях да прежаля бързо разтърсването. Като ме виждаха радостен и ухилен ми споделяха – няма по какъв начин да си изгубил толкоз пари и да се държиш по този начин, аз бих се метнал от най-високия етаж. Явно, че за всеки човек парите тежат по друг метод. Важно беше, че съм здрав и не преставам да работя, пари се изкарват. Така и взех решение да надделея душевен над този проблем и това изменничество и по този метод оцелях “, споделя артистът.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР