Това се случва, когато търговците на дребно се стремят да

...
Това се случва, когато търговците на дребно се стремят да
Коментари Харесай

„Официално е Коледа“: M&S и Asda са сред първите, които стартираха празнични кампании

Това се случва, когато търговците на дребно се стремят да подобрят продажбите през празниците след години на разтегнати финанси за семействата след пандемията от Коронавирус и продължаващите разноски за жива рецесия.

В рекламата на M&S вземат участие звезди, в това число актрисата от Ted Lasso Хана Уодингам и певицата Софи Елис Бекстър.

Рей БЛК обезпечава саундтрака с кавър на I'd Do Anything for Love на Meatloaf (Но аз няма да направя това).

Промоцията акцентира насладата от това „ да правиш това, което обичаш “ през празничния интервал, като веригата разпространява акцията си дружно с хаштага #LoveThismasNotThatmas.

M&S разгласи в X, някогашен Twitter: „ Коледа дойде “.

Това идва, откакто марката се концентрира върху дела на общността и разпределяне на дарове предходната година, като част от партньорство с The Neighbourly Foundation, с реклама, включваща песента на Хари Стайлс, Treat People With Kindness.

Едноминутната коледна промоция на Asda включва служащи в супермаркети, разглеждащи лавици, разглеждащи нови артикули, преди да открият Майкъл Бубле в склад - и са поздравени от него, пеейки It's Започва да наподобява доста като Коледа.

Рекламата приключва с изказванието: „ Пускайте балончето, публично е Коледа “.

Прочетете повече от Sky News:
Матю Пери „ благополучен и жизнен “ преди гибелта, споделят основателите на Friends
Робърт де Ниро крещи „ Засрами се “ на някогашен помощник в съда

Веригата супермаркети разказа тийзъра като „ бърз взор на неговата дълго чакана коледна реклама “ и „ усет на това, което следва “.

По-пълната, 90-секундна версия би трябвало да бъде пусната тази събота, 4 ноември.

< p> Междувременно певицата Марая Кери също разгласи, че празничният сезон е почнал, откакто пусна годишното си коледно видео за назад преброяване в сряда.

Клипът, оповестен в каналите на обществените медии на звездата, демонстрира топене на герои в маски за Хелоуин изпълнителката от мразовит блок - преди да излезе и да извърши хитовата си ария All I Want For Christmas Is You.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР