Това се е превърнало в обичайна гледка за феновете на

...
Това се е превърнало в обичайна гледка за феновете на
Коментари Харесай

Страстният навик на Джеймс Хетфийлд от Metallica преди и по време на концерт

Това се е трансформирало в нормална панорама за почитателите на Metallica - преди началото на всяко шоу, фронтменът Джеймс Хетфийлд се появява на сцената, стиска подадените ръце на феновете, разменя няколко думи и по-късно възпламенява пура. И това е неговият метод да се приготви за идния концерт.
 Metallica, Джеймс Хетфийлд, Кастор Хетфийлд, групата Bastardane и наследената пристрастеност към музиката
Какъвто бащата, подобен и синът

Кастор Хетфийлд по стъпките на фронтменa на Metallica

И сходно на всеки фронтмен Джеймс изчезва от сцената по време на солата на музикантите - с цел да не отклонява вниманието от осъществяването на китариста или барабаниста. Но за разлика от другите, Хетфийлд не се скрива зад кулисите. Напротив, той постоянно желае да остане част от атмосферата и да прекарва времето си измежду почитателите. И да им припомня: " Ние сме Metallica, както и вие! "

Почитател на пурите през целия си живот, Джеймс става още по-голям почитател, откакто стопира да използва алкохол. Дори стига до такава степен, че през миналия декември пуска на пазара своя лична марка - Blackened M81, написа Ultimate Classic Rock.

James Hetfield de boa relaxando esperando o show do Metallica começar.????

????A legenda é por sua conta!
— Roadie Crew Magazine (@roadiecrewmag)
Неотдавна той показа пред американското издание Cigar Aficionado, че към този момент няма терзания, че пушенето преди концерт ще се отрази на осъществяването му. Особено откакто е видял по какъв начин Били Джоел прави тъкмо това. " Той пушеше пура зад кулисите ", спомня си Хетфийлд. " Казах си: О, това е добре. Това е допустимо. И не въздейства на метода му на пеене. "

Джеймс обича да се отпусне и у дома, след дълъг работен ден, с цигара в ръка. " Обичам огромните пури, в следобедните часове ", споделя той и отбелязва, че сътрудника му от групата Кърк Хамет също е обожател на този табиет.

И не може да разбере за какво пушенето на пури е неразрешено на толкоз доста публични места. И добавя, че в случай че човек си донесе пура на концерт на Metallica, може да се счита за член на неговия клуб.

И даже самият Хетфийлд може да му я възпламени. " Има хора, които са гледали над 200 от нашите концерти ", разсъждава той. " Винаги е радостно да видия тези познати лица. Това ме кара да се усещам като вкъщи си на всички места, в действителност. Те са отдадени - като семейство. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР