Това съобщи замeстник-министърът на икономиката и индустрията Янко Топалов при

...
Това съобщи замeстник-министърът на икономиката и индустрията Янко Топалов при
Коментари Харесай

Връчиха голямата награда в конкурса „Златна изба“

Това заяви замeстник-министърът на стопанската система и промишлеността Янко Топалов при откриването на гала за годишни награди „ Златна маза “, проведени от Exporter.bg.

Янко Топалов акцентира, че през 2021 година създаденото грозде е близо 180 хиляди тона, което е с 12% повече спрямо миналата година. „ Тези данни, дружно и с увеличеният брой регистрирани винопроизводители, са индикатор за икономическата непоклатимост в този бранш “, сподели зам.-министър Топалов.

Заместник-министър Топалов поздрави представителите на винения бранш у нас за труда и постоянството, с които всекидневно разпространяват България, като Европейска винена дестинация. „ Независимо от мащаба и потенциала на произвеждане на избите, те способстват за откриване на нови работни места, привличане на посетители от страната и чужбина, с което положително въздействат и върху развиването на туристическия бранш “, добави заместник-министър Топалов.

Заместник-министър Янко Топалов връчи огромната премия за „ Най-силна поддръжка от ценители на виното в обществените мрежи “ на винарска маза „ Вила Мелник “. Второто отличие, връчено още веднъж от него, получи...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР