Това съобщи във вторник заместник-председателят на Съвета за сигурност на

...
Това съобщи във вторник заместник-председателят на Съвета за сигурност на
Коментари Харесай

Медведев: Русия трябва да бъде подготвена за евентуална агресия от страна на НАТО

Това заяви във вторник заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и някогашен министър председател Дмитрий Медведев, представен от държавната осведомителна организация ТАСС.

По думите му научната и софтуерната сфера играят значима роля в гарантиране сигурността на страната. Медведев посочи, че става дума за новаторски разработки и напреднали проучвания, които са ориентирани към поддържане на отбранителната дарба на страната, към " противопоставяне на най-сериозните закани ", пред които е изправена Русия.

" Говорим на първо място за опит за разширение на наличието на НАТО покрай нашите граници. Не става дума просто за приказки. Трябва да сме подготвени за тези нападателни дейности, които могат да се случат. Ето за какво е значимо, наред с други неща, да се построи система, която да разрешава да предоставите на страната най-модерните оръжия. А това изисква надеждно, високотехнологично, мощно съоръжение - както военно, по този начин и с двойна приложимост ", сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР