Това съобщи Български новини без да уточнява името и възрастта

...
Това съобщи Български новини без да уточнява името и възрастта
Коментари Харесай

Спипаха Български Бандит В Чужбина, Но Вижте Само Какви Ги Е Вършил! Изловили Са Го С Цели

Това заяви " Български вести " без да прецизира името и възрастта на нашенеца.

Гръцката брегова защита залови в събота 11 наркотрафиканти в Егейско море, които стреляха по патрулите. Сред задържаните има и българин.

Другите хванати от групата са шестима албанци, двама италианци и двама гърци.

Тримата контрабандисти на моторна лодка – двама албанци и един италианец – бяха задържани. Осем души – италианци, четирима албанци, двама гърци и един българин – бяха проследени през уикенда и също задържани. Властите обявиха, че прокурорите в Албания са обвинили някогашен министър на албанското държавно управление, обвинен че е обвързван с мрежа за контрабанда на опиати. Сред задържаните обвинени е 63-годишен гръцки предприемач, който има ресторант в известния курортен остров Миконос и съгласно известията му доставил три моторни лодки в мрежата за превозване на опиатите.

Бандитите се пробваха да внесат в Гърция 1,6 тона марихуана със особено оборудвана супер-мощна лодка. Пратката пътувала от Албания и е била проследена през целия си път през Йонийско море, до момента в който навлезе във водите на Егейско. Там наркотрафикантите са били спрени от катери и хеликоптери на Брегова защита, само че са пробвали да се измъкнат, откривайки пукотевица по служителите на реда.

Двама офицери бяха ранени, когато лодката им попадна под огъня от контрабандистите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР