Това ръководство на БСП не е в състояние да свали

...
Това ръководство на БСП не е в състояние да свали
Коментари Харесай

Румен Петков: Това ръководство на БСП не е в състояние да свали ГЕРБ от власт

Това управление на Българска социалистическа партия не е в положение да смъкна ГЕРБ от власт. Това сподели ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков на конференция в централата на партията.

„ Не бих желал да разясня лидера, който главният съвет на Българска социалистическа партия е излъчил. Искам дебело да подчертая, че от АБВ положихме големи старания да изградим мощен необятен лявоцентристки обществен план, който да покаже на българина същинска мощна опция против ГЕРБ. Очевидно Българска социалистическа партия не желае да се стигне до подобен необятен перспективен план, с което управлението на Българска социалистическа партия на практика работи за ГЕРБ “, разяснява той.

„ Нежеланието на управлението на Българска социалистическа партия да се проведат съвещания в левицата и да се образува безапелационен различен на ГЕРБ план не може да бъде обсъждано по различен метод. Аз имам своето пояснение и то скоро ще ви бъде предоставено. Очевидно е, че това управление на Българска социалистическа партия не желае да смъкна ГЕРБ от власт и вършат всичко по силите му редиците на ГЕРБ да бъдат укрепени “, добави Петков.

„ Ако погледнем последните две години и половина ще забележим, че Българска социалистическа партия непрекъснато излиза отнякъде. Българска социалистическа партия излезе от управлението на Народното събрание и по този метод не взе участие в сформирането на дневния ред на Народното събрание. Стоят в профил като наблюдаващи на Варшавския контракт. След това излязоха от Управителния съвет на Националното съдружие на общините и то в миг, в който трябваше да гледа положението на лечебните заведения в дребните обитаеми места и гарантирането на зареждането на артикули от първа нужда. Какво демонстрира Българска социалистическа партия по този метод? “, разяснява водачът на АБВ.

„ Когато една политическа партия взе участие в публичния живот, тя въздейства и в политиката. Впрочем последният пленум на Българска социалистическа партия е доста блестящо доказателство за способността на Българска социалистическа партия да се занимава с политика. Не мисля, че това управление на Българска социалистическа партия е в положение да смъкна ГЕРБ от власт “, сподели още Румен Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР