Това престъпление не го направих умишлено. Когато слязох след моста,

...
Това престъпление не го направих умишлено. Когато слязох след моста,
Коментари Харесай

15-годишният Омар: Нямах спирачки. Признавам се за виновен, но съм непълнолетен и моля за по-лека мярка

" Това закононарушение не го направих съзнателно. Когато слязох след моста, натиснах спирачка,но не стана нищо. Нямах спирачки. Признавам се за отговорен, само че съм малолетен и апелирам за по-лека мярка ".

Това сподели 15-годишния водач Омар на рейса, умъртвил двама служители на реда пред Окръжния съд в Бургас, който гледа мярката му за неотклонение, оповестява " Нова телевизия ".

„ Това закононарушение не го направих съзнателно. Когато слязох след моста, натиснах спирачка,но не стана нищо. Нямах спирачки. Признавам се за отговорен, само че съм малолетен и апелирам за по-лека мярка ", сподели той в съда.

Омар Мохамад Али Абдан разясни, че е роден на 21 март 2007 година Младежът е необразован, не може да чете и написа. Семейството му е в Турция, до момента в който той е обитавал в бежански център в Харманли. По време на делото наблюдаващият прокурор Димитър Узунов съобщи, че обвиненият се е опитал да спре. Всички очевидци обаче опровергават това. Установено е тъкмо противоположното, той е нараснал скоростта преди удара.

Оставиха в ареста 15-годишния сириец, предизвикал гибелта на двамата служители на реда в Бургас

Досега Омар два пъти е напущам бежанския център, без да съобщение. При едно от завръщанията си влезнал в спор с новонастанени бежанци от Сирия, тъй като ги предизвестили да не тъгуват с цигари. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР