Това правителство иска война. Щом правителството иска тази война, то

...
Това правителство иска война. Щом правителството иска тази война, то
Коментари Харесай

Костадинов: Щом правителството иска война, ще я получи - от българите

" Това държавно управление желае война. Щом държавното управление желае тази война, то ще я получи. Ние, българите ще му я дадем. " Това съобщи от парламентарната естрада водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов във встъпителна декларация при започване на новата парламентарна сесия.
" Страната ни не се ръководи от българско държавно управление, а от нещо, което повече припомня екстремистка формация ", уточни Костадинов. 

" Българското държавно управление обслужва непознати ползи, а за българските потребности е глухо, сляпо и надълбоко заспало. "

В страната ни над публични и неофициални институции се вее непознат байрак, означи в изказването си Костадин Костадинов. По думите му в момента непознат байрак стои на постройката на Столичната община, а съгласно българското законодателство непознатите знамена имат своето място в консулствата и посолствата на други страни.

Според Костадинов страната е " окупирана от непознати войски " и скоро може броят им да се изравни с този на българските.

" Действията на тези ексремисти и обслужващи непознати национални ползи представители водят страната и народа ни към крах. И то крах не мудна, а стремглава и моментална ", смята лидерът на " Възраждане ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР