Това правителство е брак по сметки с отвращение. Няма никакво

...
Това правителство е брак по сметки с отвращение. Няма никакво
Коментари Харесай

Андрей Райчев без задръжки: Това правителство е брак по сметка с отвращение

Това държавно управление е брак по сметки с омерзение. Няма никакво подозрение - то беше заявено по този начин. Някой да е споделил, че на тези, които арестуваха Бойко Борисов им е простено? Това е насила геополитическо държавно управление. Въпросът е по кое време ще свърши войната в Украйна и по какъв начин.

Така без задръжки разказа картината на политическата сцена  социологът Андрей Райчев пред Българска национална телевизия.

" Преди година и половина се изрекоха две отзиви - " Украйна ще победи Русия " и " военно решение няма ". Минаха две години - очевидно, с просто око,  Радев е прав. Това е огромното събитие, което тече. Ако кажа вместо негър - чернокож и вместо ром - мангал - аз съм расист. Защо за руснаците могат да се назовават орки и това да няма последствия? ", попита още Райчев.

Той сподели, че ненапълно е почитател на това държавно управление, тъй като то взема решение един доста комплициран въпрос - по какъв начин да се мине сред силата на нелоялността към НАТО.

От своя страна, политологът Васил Гарнизов съобщи, че в случай че войната в Украйна завърши, следват предварителни избори, въпреки и не незабавно.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР