Това показват категорично данните от разследването. Йенс Р., който се

...
Това показват категорично данните от разследването. Йенс Р., който се
Коментари Харесай

Нападателят от Мюнстер написал писмо от 18 страници

Това демонстрират изрично данните от следствието.

Йенс Р., който се самоуби в автомобила си след офанзивата, е живеел наоколо до мястото на нещастието. Той е бил промишлен дизайнер и след триумф на един от продуктите си забогатял - имал пет коли и три жилището.

Именно в едно от жилищата полицията е разкрила писмо от 18 страници, в което той изяснява по какъв начин се е стигнало до тук, заяви "24 часа ". Освен това е пратил и писмо от 5 страници на познатите си по имейл, намеквайки, че възнамерява самоубийство и обяснявайки по какъв начин се е провалил животът му.

В писмото, открито от полицията в жилището му в Пирна, Източна Германия, пък, изповедта е напълно детайлна. Той упреква родителите си за неуспехите си, разказва възприятието за виновност, с което живее и споделя за нервните си прояви и колапси. Стигал все по-често до експанзия. Централна роля в това писмо се отделя на провалена интервенция – упреква лекарите, че го лекуват и диагностицират погрешно.

Според медиите Йенс Р. е бил лекуван от психическите си проблеми през 2014 и 2016 година. Той е бил прочут на полицията поради недоволство от опасност и за разрушение на непознато имущество . Проблемите му почнали, откакто се провалил сполучливият му бизнес. Йенс Р. бил един от най- положителните абитуриенти на Висшето учебно заведение в Мюнстер. Веднага след завършването си той създал лампа, която за известно време имала голям търговски триумф. Патентовал я и спечелил доста пари, с които си купил колите и жилищата. Наел и огромен склад в Мюнстер, с цел да продължи търговията с лампата си, само че продажбите секнали.

Той станал тъмен и експлозивен, почнал да се кара с родителите си. Обвинил татко си за своите неуспехи, защото очевидно го бил възпитал погрешно. Скарал се с огромна част от приятелите си, изключително когато почнал да споделя крайнодесни визии. Това, че го считат за десен радикал още повече го сломило.

В края на март се обърнал самичък за помощ към социално-психиатричната работа в Мюнстер. 11 дни по-късно той прегази хората в заведение на централния площад в градчето.

Все още са в сериозно положение са трима души от ранените, оповестиха през днешния ден от градската болница, като прибавиха, че положението на четвърти пациент се усъвършенства и че двама от осемте постъпили ранени са изписани, съобщи АП, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР