Това открива нова ера за възраждането на оръжейните компании, заяви

...
Това открива нова ера за възраждането на оръжейните компании, заяви
Коментари Харесай

Войната в Украйна изчерпва световните оръжейни запаси

Това открива нова епоха за възраждането на оръжейните компании, съобщи пред английския парламент представителят на министерството на защитата Джеймс Хипи. Както оповестява Sky News, английските депутати са му сложили въпроса дали е „ изцяло сигурен ”, че Англия има задоволително средства, с цел да обезпечи оръжие за Украйна. Отговорът на Хепи е сбит: „ Не, що се отнася единствено до Обединено кралство. Но групово, всички страни-донори – да, и не считам, че това е изненада ”.

Пред английския парламент Хипи означи, че след 18 месеца " пътешестване по света " и закупуване на оръжия за потребностите на Украйна, той и сътрудниците му са открили " намаляването на запасите ".

„ Това е добър миг да се заемем с отбранителната промишленост и английските отбранителни компании реагират ясно на този сигнал за търсене, както и трябваше да се чака “, разгласи Хепи пред парламентаристите.

Според украинския заместник-министър на защитата Анна Маляр, макар забележителните доставки на западно оръжие, въоръжените сили на Украйна към момента не са се...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР