Това опъна сърцата на Сайер - не на последно място

...
Това опъна сърцата на Сайер - не на последно място
Коментари Харесай

Актьорът Джонатан Сайер купи футболния клуб, за който е играл дядо му - и сега иска да остави влияние върху общността

Това опъна сърцата на Сайер - не на последно място тъй като дядо му е играл за Аштън (който е един от най-старите футболни стадиони в света) повече от 400 пъти и по този начин в офиса на магазин за подови настилки бяха подписани документи, с цел да го създадат съсобственик.

В новата си книга, Nowhere To Run, той дава смешен брадавици и всичко надникна зад завесата на ръководството на клуб отвън лигата - видимо цяла галактика надалеч от това, което се случва във Висшата лига и отвън нея.

Аштън Юнайтед беше потънал в някои изненадващи задължения, на играчите се плащаше до мача от банковата сметка на секретаря и единствено един човек имаше ключа за съблекалните - и той беше излязъл в самоволна.

Сейер се укрива на паркинга след ранни загуби в неговия мандат, до крещене по терасите във финала за купата.

Говорейки пред Sky News от Лос Анджелис, преди да отвори продукцията на неговата компания за Peter Pan Goes Wrong, Сейер сподели, че притежаването на клуб е трансформирало връзките му с футбол.

Тийнейджър, блъснат от полицейска кола в Болтън

" Мисля, че е заслужено да кажа, че съм виждал по какъв начин саламът е изработен. Направено е по отблъскващ метод - това е доста безценен салам.

" Мисля, че има миг в книгата, в който приказвам за това по какъв начин стартира първият спортен мач, а по-късно 10 минути по-късно просто някак осъзнах, че го ненавиждам. Просто бях изцяло паникьосана. Просто си споделих: " О, Боже мой, какво ще стане, в случай че загубим? Какво ще стане, в случай че загубим идната седмица? Какво ще стане, в случай че загубим уикенда? Какво ще стане, в случай че паднем и в действителност се борите да излезете от метода на мислене за известно време?'

" Мисля, че от този момент, за благополучие, съумях да се примиря с тези страсти и с обстоятелството, че футболът е нагоре и надолу. " < /p>

Той добави, че невъзможността да доставя за своята общественост го „ ужасява “ и той желае да бъде „ настойник “ от тяхно име.

Изображение: Снимка: Колин Томас

„ Gaggle “ доброволците държат клуба дружно

Сейер също приказва високо за тези, които са доброволци в клуба, като Сейер ги назовава „ кръвта на живота “.

В подиуми, които е малко евентуално да се видят на Олд Трафорд или Емирейтс, доброволци предложиха да напоят новопоставения терен по-рано тази година, откакто горещата вълна заплашваше да го изсуши, като спят на палатки и се сменят, с цел да се разхождат нагоре и надолу по новата тревна настилка, поливайки я.

Sayer добави, че някои доброволци работят от десетилетия, работейки върху турникетите или даже рисувайки линии към терасите, наричайки екипа „ стайка “, а не клишираната войска.

„ Мисля, че това е супер, супер особено, “ сподели Сейер.

„ Това те свързва с нещо – като цел, която е по-голяма от теб самия и цел, която е по-голяма от теб, и се чувстваш обвързван с нещо. “

Как се трансформират разноските в Саудитска Арабия футбол

Прочетете повече:

Саудитска Арабия същинска опасност ли е за хватката на Висшата лига върху трансферния пазар на футбола?
ФИФА обмисля повдигане на цялостната възбрана на Русия да се състезава в интернационален футбол

„ Няма победител, в случай че не се интересувате от общността “

И до момента в който Сейер има дълбока фамилна връзка с клуба и желае да го вкорени в общността, той сподели, че някои притежатели може да видят техните клубове като активи - и това е разочароващо.

" Няма победител, в случай че желаете, да влезете да инвестирате във футболен клуб и вие в действителност не се интересувате от общността и футболния клуб - вие може да си прекарате неприятно ", сподели Сейер.

" След няколко години просто ще откриете, че това е извънредно, това е скъпо, има доста страсти, които чукат в близост.

„ И какво печелите от това? Не съм сигурен. И същото за последователите, играчите – това е просто отрицателна обстановка. “

Сайер желае да уточни, че връщането към общността и слушането на заинтригуваните страни е това, което би трябвало да накара хората да желаят да влязат и инвестирайте във футболни клубове.

Актьорът сподели, че може да се свърже с това, което Рейнолдс и МакЕлхени вършат в Рексам: „ Има част [в техния документален филм], където те приказват за осъществяване на обещанието си да общността и мисля, че вие ​​чувствате това. Мисля, че това е изцяло правилно.

„ Чувстваш се в последна сметка виновен за щастието на всички. “

Изображение: Сейер сподели, че това, че е притежател, е трансформирало връзките му с футбола. Снимка: Колин Томас

„ Малките неща могат да създадат голяма разлика за нас “

Сайер сподели, че неговият клуб и тези във Висшата лига са „ тебешир и сирене “, само че добави, че би желал да има повече диалози за това по какъв начин могат да се поддържат взаимно.

„ Би било отлично тези светове да се свържат, просто да имат публични връзки по разнообразни способи. Мисля, че това би било в действителност, в действителност потребно за толкоз доста разнообразни хора ", сподели той.

Той изясни, че опцията да се свърже с клубове по-високо в пирамидата би била в действителност потребна, добавяйки, че би желал ФА да поддържа повече общността на клубовете, да вземем за пример по отношение на поддръжката на терена – което за дребните клубове е огромна работа.

„ За клубове като нашия това би имало голяма разлика, тъй като би означавало, че доста от нашите тимове могат да играят на терена, бихме имате повече възприятие за общественост, няма да имате мачове, отлагани със същата скорост... Това в действителност излага клубовете на финансов риск, " сподели той.

Той добави даже единствено опцията да се свърже с по-големи локални клубове и да попитате за съвет, би имало „ голяма разлика “.

Sky News се свърза с ФА за коментар.

Изображение: Хърст Крос през 2020 година Изображение: Роб МакЕлхени и Райън Рейнолдс в Рексам < p> Райън Рейнолдс Джонатан Сайер от Рексам ли е?

А по отношение на Рейнолдс и МакЕлхени - добре, Сейър беше там първи.

Но би ли споделил, че Рейнолдс е Джонатан Сайер от Рексам?

„ Мисля, че в случай че му кажете това, той ще каже: „ Кой е Джонатан Сейер? Какво правиш в моя клуб? Махай се!'

„ Аз сигурно не мисля, че съм почнал наклонност. Не мисля, че въобще сме едни и същи хора. “

Той акцентира, че по едно време двата тима бяха единствено на една лига един от различен - и добър сезон за Аштън или неприятен сезон за Рексам можеше да ги накара да се срещнат.

Сайер добави: „ Отчаяно желая вземете копие от книгата в ръката им, тъй като мисля, че и двамата биха свършили в действителност добра работа да ме изиграят във филм, разбирате ли?

„ Доста постоянно хората споделят, „ о, знаеш ли, Джонатан, оня човек от Deadpool, имаш сходно телосложение. Така че, знаете - той можеше да извършва каскадите. "

Nowhere To Run към този момент е излязъл.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР