Това не са сериозни критики, а смешен плач, с цел

...
Това не са сериозни критики, а смешен плач, с цел
Коментари Харесай

Донев: Кабинетът “Денков” е неспособен да решава проблемите

" Това не са съществени рецензии, а комичен рев, за отвличането на публичното внимание от значимите за деня тематики ", по този начин някогашният длъжностен премиеркоментира пред публицисти рецензиите на сегашния министър-председател акад. Николай Денков към работата на служебния кабинет.

На въпрос „ Мит ли е, че служебните държавни управления работят безупречно? ”, Донев отвърна: „ Не, не е мит. Ако се върнем обратно в историята, всяко едно от служебните държавни управления е вадило България от рецесиите, в които са я вкарали постоянни държавни управления. ”

Той уточни, че кабинетът „ Денков ” е некадърен да взема решение проблемите.

Донев разяснява част от тематики, свързани с договорите за поддръжка на пътищата, незабавната помощ по въздух и бюджета, които бяха наранени на днешната конференция на представители на държавното управление.

„ Каква беше задачата на този брифинг? Подложката да кажат за какво е нужна смяна в конституцията и унищожаване на статута на служебното държавно управление ”, добави някогашният длъжностен министър председател.

Гълъб Донев разяснява тематиката на поклонение пред някогашния министър на труда и обществената политика Иван Нейков в столичния храм " Света София ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР