Това не е служебен кабинет, а предизборен щаб. Те говорят

...
Това не е служебен кабинет, а предизборен щаб. Те говорят
Коментари Харесай

Борисов: Направеното никой не може да ни го отнеме, хората разбират, че омразата довежда до хаос

Това не е длъжностен кабинет, а избирателен щаб. Те приказват против партия, те не могат да обяснят по какъв начин ще защитат машините в чужбина. Искат да скапват изборите и по този метод държавното управление да продължи в изискванията на тирания. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с млади представители на партията.

Със 165 души не съумяха да напрвят държавно управление, а всеки си говореше за своята предизборна акция. Всеки ден си задавам въпроса ЦИК дава ли си сметка че остава един месец до изборите и че това машинно гласоподаване може да направи огромен проблем. Слагат си по 2 мин на машина, Радев гласоподава 3 минути и 40 секунди. Излиза, че хората би трябвало да са два пъти по-интелигентни от него, с цел да не звучи, че го атакувам, ние с Христо Иванов отидохме и си попълнихме хартиената бюлетина, с цел да не се изложим, посочи Борисов.

Направеното никой не може да ни го отнеме, то се вижда, " Хемус " макар съпротивата на тези хора, ще стане. От вас желая добрина, омразата ще донесе проваляне, хората стартират да схващат, че омразата довежда до безпорядък. Трябва да вършиме всичко допустимо това да се избегне. Сега не трябва да си счупим страната. Има кой да се кара от нашите с тях. Искам доброжелателност и хрумвания от вас, обърна се Борисов към представителите на партията.

Кандидат-президентът Радев разпорежда на служебния министър председател, да смени еди кой си шеф и същият този Министерски съвет връща на Радев с искане за декрет. Имаме Радев, Радев, Радев. Къде е салдото на управляващите, попита Борисов.

Няма никакви обстоятелства, с които се приказва за подслушването, хвърлят се някакви недоказани изказвания, същата сцена се разигра през 2017 година лятото - Атанасов подмята, Рашков подема, Българска социалистическа партия поддържат, сподели деятел от Младежи-ГЕРБ.

Те нямат нищо, чакаха, както предишното лято изведжнът детонация, ГЕРБ подслушвали. Те по този начин обичат да вървят по студията и да приказват. Задали му провокативен въпрос на Рашков кой му е шеф на кабинета. Това било неуместен въпрос. Моят шеф на кабинета чете всички материали, владее съвършено британски и немски. С какво може да ми вършат оценка, посочи Борисов.

В момента държавното управление не се държи като служебно, което би трябвало да приготви единствено изборите, само че дано съблюдаваме поне демокрацията и Конституцията, сподели той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3100633803498002
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР