Това не е просто мнозинство от 160 гласа, а пълзящ

...
Това не е просто мнозинство от 160 гласа, а пълзящ
Коментари Харесай

Нинова за ротацията: Тагарев трябва да бъде първият сменен министър

Това не е просто болшинство от 160 гласа, а пълзящ диктат . Погазват се съществени правила на държавността. Готвят се да разпределят регулаторите на 3 квоти , съгласно партиите в сглобката – ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Продължаваме Промяната “ /ПП/, твърди водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на „ Българска национална телевизия “, добавяйки, че партията й няма да взе участие в политическия пазарлък и ще предложи свои специалисти , които няма да бъдат народни представители. Според нея при положение на ротация министърът на защитата Тодор Тагарев би трябвало да бъде заменен .

Няма безпорядък в опозицията, безапелационна е соцлидерката. По думите й ненормалното се представяло като норма и се легитимирало през законите. Тя посочи, че дружно с „ ИТН “ и „ Възраждане “ са декларирали подготвеност да поддържат жалбата в Конституционния съд, само че не са били потърсени. Нинова посочи, че идеологически левицата не е близка с „ Възраждане “ .

Корнелия Нинова разгласи, че няма да е отпред на листата на Българска социалистическа партия за претенденти за депутати в Европейския парламент и няма да става подобен, изтъквайки, че не е Сергей Станишев.

Не съществуват изгоди от влизането на страната ни в Шенген , счита Нинова, допълвайки мнението си, че това не е триумф, а неуспех : „ Унижиха ни на прага на европейските избори. Логиката е пълноправно участие или никакво. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР