Това не беше реформа, а поставяне на съдебната власт на

...
Това не беше реформа, а поставяне на съдебната власт на
Коментари Харесай

Иван Гешев: ПП-ДБ са толкова малоумни, че не разбраха как ГЕРБ и ДПС ги използваха за промените в Конституцията

Това не беше промяна, а слагане на правосъдната власт на каишка, уверен е някогашният основен прокурор

„ ПП-ДБ са толкоз малоумни, че даже не схванаха по какъв начин ГЕРБ и Движение за права и свободи ги използваха за измененията в Конституцията. Те си мислят, че са създали някаква промяна и са победили, само че са толкоз глупави, че даже не са разбрали, че помогнаха да създадат правила, с които да държат правосъдната власт на каишка “.

Това сподели в Бургас някогашният основен прокурор Иван Гешев, който през днешния ден разгласи, че ще взе участие на идните парламентарни избори, в случай че такива фактически се проведат през юни.

Гешев още преди половин година бе обявил, че ще влезе на политическия терен, само че опитите му до момента бяха плахи и незабележими.

Днес, точно на Благовещение, той заяви, че няма време за губене, ще образува листи и ще се включи на вота. Ако няма време да записва своя Граждански блок щял да употребява партия-мандатоносител и да заложи на лица от гражданския бранш.

В Бургас той явно ще разчита на локалния предприемач Тихомир Атанасов, който преди години гравитираше към политическия план на Николай Бареков - " България без цензура ".

Според него в последните години се забелязвала тотална липса на водачество. Важните мъже в страната сами отивали в посолствата и се предложили на послушание, били подготвени да одобряват неща, които никой не е желал от тях, с цел да се харесат на непознатите задачи.

„ Винаги споделяме: „ По-лошо не може да бъде “ и нормално бъркаме. Виждаме, че става все по-зле. Както споделя Кеворк Кеворкян – в България няма дъно. В момента те се пазарят кой какво да вземе “, безапелационен бе през днешния ден Иван Гешев.

Той счита, че ориста на ПП-ДБ, които бяха неговите най-големи критици, до момента в който бе основен прокурор е предопределена – щели да бъдат задушени в прегръдката на ГЕРБ и Движение за права и свободи и изплюти като непотребни.

„ Дали ще е в този момент или след шест месеца, само че това ще се случи. Най-смешното е, че ПП-ДБ даже не могат да схванат, че са били употребявани. Самият факт, че ти арестуваш Борисов, след това той те прегръща и споделя, че доста те обича, ти му отговаряш със същото и след това най-после излизаш нощес и молиш да те оставят на власт – стават за смях. Нямат чест и достолепие, нито мъжко държание. Този министър-председател нощес едвам не се разплака “, разгласи още Иван Гешев.

Вижте повече във видеото:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР