Това напрежение вече е доста тежко, дано никога не го

...
Това напрежение вече е доста тежко, дано никога не го
Коментари Харесай

Българка от Тел Авив: Говори се, че Хамас няма контрол над Газа и никой вече не знае къде са заложниците

„ Това напрежение към този момент е много тежко, нека в никакъв случай не го изживявате. Вчера имахме вяра, че най-малко 10 индивида ще бъдат освободени и 30-40 палестински пандизчии, само че ни попариха още веднъж “. Това описа пред Euronews Bulgaria от Тел Авив Рина Бакалов.

„ Въпросът е дали Хамас имат връзката с отвлечените хора и дали в действителност могат да ги освободят. Говори се, че те към този момент нямат надзор над Газа и даже не се знае къде са нашите заложници, което е още по-страшно. Искаме да върнем децата, представяте ли си какво е за тях там към този момент месец и половина “, сподели тя.

„ Всички поддържаме държавното управление сега, то е обединено с опозицията и работят дружно. Всички имаме една цел - да се завърши войната както би трябвало и да се върнат заложниците. После ще се търси кой крив и кой прав. От през вчерашния ден разрешават на публицисти от целия свят да влизат в болничното заведение в Газа, с цел да видят какъв щаб на тяхната войска е бил там. Все още има доста съществени офанзиви към нас с доста ракети. Децата още веднъж тичат по скривалища, този смут продължава. Никой не желае да убива спокойно население, само че би трябвало да се означи, че Хамас избива личното си население, израелската войска работи доста хуманно. Нещо би трябвало да се направи, тъй като не може да продължава това на всеки една-две години. Светът би трябвало да намерения по какъв начин да се направи някаква буферна зона, кой ще управлява Газа... Ще има доста въпроси занапред нататък “, изясни Рина Бакалов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР