Това много ме изненада. Все пак трябва да отбележим, че

...
Това много ме изненада. Все пак трябва да отбележим, че
Коментари Харесай

Адвокат Рангелов Разкри Каква Присъда Е Надвиснала Над Баневи! Какво Ще Се Случи С Ферарито!?

Това доста ме изненада. Все отново би трябвало да отбележим, че става въпрос за доста бомбастична сума - 1 милиарда Нямам спомен някой в България да е упрекван за такава сума ", призна журналистът.

" Искам да напомня едно сходно бомбастично обвиняване за 250 млн. по същия метод изпрани пари за Венко Кръстев. Досъдебното произвеждане завърши без потвърдени даже и 5 лв.. Тези пари, с цел да бъдат изпрани, първо би трябвало да бъдат добити ", съобщи Рангелов.

" Гешев въпреки всичко сподели, че са открити доста документи, които ги уличават ", добави пък журналистът.

" Прокуратурата не е някаква институция, която се сменя през 2-3 години. 90% от прокурорите са били такива и преди 10-12 години ", сподели Рангелов по отношение на това, че през миналите години не е повдигнато обвиняване на Баневи. " Очевидно някой не си е приключил работата. Има хора, които са били заплашвани.

Хора са оставали поради Баневи без работа и без компенсации. Сега се сещат да търсят. Защо тогава не са търсени? ", запита журналистът. Рангелов бе запитан какво ще се случи с " Ферарито ", което Баневи са подарили на Барбукови във връзка рожден ден.

" Комисията за лишаване на нелегално добито имущество има необятни пълномощия, в това число предписание с имущество на трети лица – т.е. където има подозрение, че са „ подарявани “ неща, за да се прикрие нещо, те също могат да се конфискуват ", отвърна юристът.

" Ако има посока на следствието, която е перспективна, то това е за нелегално владение на оръжие. За другите обвинявания, ще би трябвало да изчакаме години, с цел да разберем ще устоят ли в съда. Ако въпреки всичко ги осъдят за нелегално владение на оръжия, то присъдата е сред 2 и 8 години ", съобщи Рангелов., добавяйки, че по най-тежкото обвиняване пък Баневи ги грозят още сред 10 и 20 години, стига то да бъде потвърдено в съда.

" Хората ги нервира нахалството им. Та те бяха претенденти за президенти. Ако делото не успее, ще е следващото с доста приказки и резултат, еднакъв на нула ", установи за край Ташев. " Такива прояви и медийна нервност обаче оказват помощ за отклонение на вниманието от проблемите, които има обществото. Битката с олигархите буди благосклонности ", приключи юрист Рангелов.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР