Това лято, с новите си приятели от Кинематограф“, ви даваме

...
Това лято, с новите си приятели от Кинематограф“, ви даваме
Коментари Харесай

Гледай късо кино и печели подаръци!

Това лято, с новите си другари от „ Кинематограф “, ви даваме опция да, до момента в който се наслаждавате на качествено късометражно кино.

Всяко събитие от на „ Кинематограф “ има собствен шестцифрен код, който се дава на феновете. Използвайте кода, с цел да дадете оценка за кино лентата, който гледате, и по този начин да участвате в томболата с награди. Подробни насоки вижте тук.
„ Кинематограф Медия “ е най-голямата платформа за късометражно кино в България. Целта й е да направи късометражното кино по-достъпно, а българските създатели по-видими. Сдружението подкрепя създателите, като всеки месец излъчва 3-4 прожекции на нови български къси филми в построената си мрежа от точки в страната. Като се включвате в томболата, споделяйки своето мнение за филмите, помагате на екипа да прави по-качествен асортимент на заглавията и да усъвършенства програмата си.
Събитията не престават до 31 август с прожекции в Габрово, Враца, Велико Търново, Бургас, София и Благоевград. Следващото късо кино в столицата е на 7 юни и ще се излъчи в „ Сине гранд “ на бул. „ Арсеналски “ №2. Под надслова „ Време “ лентата събира филми от България, Англия, Съединени американски щати и Канада, а специфични посетители ще бъдат режисьорите Ярослав Ставрев и Ради Стоянов. В техните филми „ Тик-так “ и „ XVII “ ще научите историята на часовникаря Генчо Яновски и ще съпреживеете опитите на младата Моника да промени хода на събитията.
Новини към филмите и програмата на „ Кинематограф “ следете във фейсбук, инстаграм и ютюб.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР