Това лято дните са дъждовни, но няма никакво значение, защото

...
Това лято дните са дъждовни, но няма никакво значение, защото
Коментари Харесай

Купища печалби в „Евробет“!

Това лято дните са дъждовни, само че няма никакво значение, тъй като с тегленията в пунктовете на „ Евробет “ греят лицата на всички печеливши.
Играта „ Еврошанс “ още веднъж повдига настроението на играчите, като ги ощастливи с луксозни суми.


Благовест Борисов печели 8 000 лв. , до момента в който е на отмора в Ахелой. На Мария Стефанова от Горна Оряховица обаче изобщо не и се постанова да върви далеко, с цел да се снабди със същата сума. Тя прибавя към банковата си сметка 8 000 лв. , до момента в който отпива от утринното си кафе и следи тегленията на „ Еврошанс “.

По 6 000 лв. отнасят Христо Урумов от Благоевград и Любомир Станилов от Лозен.
Стефан Маринов от Кирково записва против името си 5 000 лв. , които си обезпечава със залога от 1 лев. На 5 000 лв. се радва и Васил Вълков от Правец, както и късметлия от Кюлевча.

Разкошни петцифрени облаги от по 4 000 лв. отпътуваха за Галата, Кърджали, Левски, Благоевград и Бенковски, където ги чакат гордите им притежатели.
Почти колкото тях ще харчи и занаятчия на предвижданията от Глоджево. Отличникът познава 5 от 5 цифри, и по този метод печели 3 800 лв. . По еднакъв метод играе и гражданин на Комунига. Той също преброява 3 800 лв. .

Две облаги по 3 600 лв. паднаха в Русе и София, две по 3 200 лв. в Кърджали и Панагюрище и още две по 3 000 лв. в Перник и Борино.
7 от 7 цифри със залог от 50 стотинки – това е печелившата тактика, която са избрали играчи от Варна, Бургас и София. Те записват попадения от по 2 500 лв. .

8 познати цифри в играта носят по 2 400 лв. на фенове на „ Еврошанс “ от Шумен и Димитровград.

Тегленията на играта „ Еврошанс “ можете да следите в пунктовете на „ Евробет " и онлайн на eurobet.bg.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР