"Това ли са ви ценностите? Не, благодарим! Забранете този морален

...
"Това ли са ви ценностите? Не, благодарим! Забранете този морален
Коментари Харесай

ВМРО към Фандъкова: Забранете този морален позор София прайд


"Това ли са ви полезностите? Не, благодарим! Забранете този честен срам "София прайд "!. Така се обърна ръководителят на групата общински съветници от Вътрешна македонска революционна организация в София Карлос Контрера в публична декларация към кмета Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет. Зад документа застават и останалите съветници на организацията в Столична община – Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов.

"Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото съвременно, което отхвърля граници, народи, езици? Новото „ съвременно “, което в своя нападателен розов демократизъм желае да заличи всичко остаряло, в това число моралния и етичен кодекс на българина ", питат представителите на Вътрешна македонска революционна организация.

Поводът за декларацията е следващият позволен от Столична община гей церемониал на 18 юни тази година. Това е 15-ото подред издание на пошлото шествие, което общинарите разрешават, до момента в който не разрешават надалеч по-безобидни и исторически издържани събития като Луковмарш, обосновават се Контрера и сътрудниците му.

И стига с тази мантра, че става дума за нечии права. Всеки самичък избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем намерено – този прайд се случва и продуцира от НПО-та с неразбираемо непознато, външно финансиране с дейното съучастничество на няколко посолства, споделят от групировката.

В извънредно острото послание към Фандъкова и СОС съветниците на Вътрешна македонска революционна организация натъртват най-много на това, че се позволяват сходни извращения, които ловко се употребяват за промиване на мозъка на подрастващите. Войводите дават за образец и следващата „ безобидна “ брошура, популяризирана гратис преди прайда - с провокативното име „ Юлиан е нимфа “. Да не пропуснем и различен много стеснителен детайл от гей парада тази година, а точно, че на него ще има и специфична детска сцена.

"Само ще вметна, че от повече от 2 година вършиме всичко допустимо Програмата за подкрепяне на родителите на новородени деца в София да не се одобри – тъй като нямало пари. Но пък да се дават след парадиращите със половата и менталната си ориентировка може, въпреки всичко са по-важни от това да се раждат български деца във времена на демографска рецесия ", възмущава се Контрера, подсилен и от Митов, Петров и Антов, като обръща внимание на големия финансов запас, който ще погълне защитата на парада.

И това ще коства стотици хиляди левове на българския поданик – макар че не желае сходен церемониал, той ще би трябвало и да си го заплати.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР