Това коментирахасъдебни психолози ангажирани в процеса срещу 26-годишния младеж. Георги

...
Това коментирахасъдебни психолози ангажирани в процеса срещу 26-годишния младеж. Георги
Коментари Харесай

Ето Каква Е Връзката Между Касапина Георги От Нови Искър И Росен Горския! Ял Е От Труповете!!!

Това коментирахасъдебни психолози ангажирани в процеса против 26-годишния юноша.

Георги бе арестуван при започване на седмицата, откакто служители на реда отидоха в дома на родителите му и завариха там труповете на цялата фамилия, увити в чаршафи и скрити под леглата и в мазето на къщата в Нови Искър. Те са престояли там с дни,а някои от телата са сечени на няколко места, което навежда на мисълта, че може да става дума и за проявен канибализъм.

Криминалистите получили сигнал от сътрудници на таткото Иван, че той не вдигал мобилния си телефон от петък следобяд. Неговата брачна половинка Рени също не отговаряла на телефона.

При визитата на ченгетата в дома на ужасите Георги се опитал да излъже, че околните му са отишли на заравяне в Пловдив, 26-годишният мъж, който е диагностициран като епилептик, а също така страда от психическо заболяване, себореен дерматит, алергичен артрит и туберколоза, бил очевидно несъответстващ и това предиздвикало униформените чиновници на реда да подхващат обиск на къщата.

Когато ченгетата се натъкнали на ужасяващата находка, Георги се направил на сюрпризиран и декларирал, че няма визия какво е станало. Час по-късно към този момент направил цялостни признания и оповестил, че е затрил цялото си семейство още в петък следобяд,

Мотивите на 26-годишният психар към момента не са известни. Психиатри обаче разясниха, че по всяка възможност Георги се е въодушевил от касапина Росен Ангелов - Горския, който преди година разстреля 6-членното семейство на любовницата си Кети Кюхова.

" При епилептиците се случва постоянно да губят разум и да се пробват да подражават на злодеи. Не непременно Георги е бил провокиран към експанзията, която е показал ", разясниха движимости медицински лица. Стана ясно, че в последните месеци той непрестанно висял в интернет и ровичкал всевъзможни уеб сайтове, което влошило псхихическото му положение. Родителите му се опитвали да го лимитират и скрили преносимия компютър, което евентуално е провокирало нечовечен скандал, прераснал в кървава баня.

В сряда следобяд съдът все решение да настани 26-годишния епилептик в Министерство на вътрешните работи болница, където да му бъдат направени детайлни прегледи. Ако експертизата откри, че Георги е вменяем, то той оже да получи доживотна присъда за четворното ликвидиране на фамилията си.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР