Това, което започна като война между боксьорите в супер средна

...
Това, което започна като война между боксьорите в супер средна
Коментари Харесай

Джермел Чарло размаза Ериксон Любин за един рунд

Това, което стартира като война сред боксьорите в супер междинна категория Джермел Чарло и Ериксон Любин, приключи ненадейно в "Barclays Center " в събота вечер, откакто Чарло отбрани за повторно купата си на WBC посредством унищожителен нокаут в първия рунд.

"Той ме хвана с един удар, който не видях. Това е бокса ", съобщи 22-годишният Любин.

Двамата боксьори влязоха в срещата много нападателно, защото се опитваха да усетят настройката на съперника си, само че с един десен удар в челюстта, Чарло изгаси светлините на Любин, а съдията нямаше какво друго да направи с изключение на да приключи срещата малко преди края на първия рунд.

"Те му обръщаха прекомерно доста внимание. Преди срещата той приказваше доста, а аз си мълчах от самото начало. Те споделиха, че той идва, с цел да ми отнеме купите, трябваше да ги защитя ", съобщи Чарло.

Изявлението е направено, Чарло има за цел да сплоти купите в дивизията, катo първата му цел е първенецът на IBF Джаред Хърд, който сполучливо отбрани купата си същата вечер, спирайки Остин Траут в 10-ия рунд.

"Ще обединя купите. Другите първенци желаят да се бият с мен и аз ще се изправя против някой от тях. Искам Хърд, той преди малко завоюва. Дайте ми Хърд ", съобщи Чарло.

След снощната победа Чарло усъвършенства върха си до 30-0 с 15 нокаута, върха на Любин пък падна до 18-1 с 13 нокаута.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР