Това, което видяхме днес, е точния пример как прокуратурата може

...
Това, което видяхме днес, е точния пример как прокуратурата може
Коментари Харесай

Кирил Петков за имунитета: Това е точният пример как прокуратурата може да се използва като бухалка

" Това, което видяхме през днешния ден, е точния образец по какъв начин прокуратурата може да се употребява като бухалка. Знаете този проблем доста дълго време за моя отвод от канадското ми поданство преди 2 години, проблема беше затворен и в този момент прокуратурата се сети в деня, когато се гласоподава държавното управление да повдигне същия този проблем още веднъж ". Така Кирил Петков разяснява пред публицисти на влизане в Народното събрание претенции му от прокуратурата имунитет по проблема с поданството му, съобщи Българска национална телевизия.
 
" Ще си дам имунитета непринудено, с цел да е ясно че няма от какво да се опасявам. Но ще си го дам сега откакто комисията в Народното събрание бъде формирана и всички документи по това дело станат безусловно ясни ", съобщи Петков.
 
" Искам да покажа на целия български народ по какъв начин тази прокуратура употребява невалидни проблеми за политически напън. Съставя се комисията в Народно събрание, демонстрираме безспорни всички документи пред целия български народ, дано и прокуратурата се изяснява за какво след 2 години подвига този проблем още веднъж и по-късно преди комисията да реши каквото и да било, аз ще си дам имунитета непринудено, с цел да потвърдя, че няма защо да се тормозя ", разясни Кирил Петков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР