Това, което видях, го споделих с главния прокурор и Пламен

...
Това, което видях, го споделих с главния прокурор и Пламен
Коментари Харесай

Борисов с горещ коментар за президента Радев и Иванчева

Това, което видях, го споделих с основния прокурор и Пламен Георгиев. Всяка една банкнота би трябвало да се запише и опише по номер. Това са 70 банкноти или евра. Тъй като има паднало такова дело, когато Цветанов беше министър, в този момент всички са доста по-внимателни. Това е обеца за ухото на всички и когато се организират сходни интервенции. Това съобщи пред Нова телевизия по проблема " Иванчева " в особено изявление от Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов.

" Като Захариева и аз се тормозих за какво толкоз време се бавят. Нека да дадем късмет на тази комисия и да приемем, че би трябвало да се изведат поучения и по-бързо да се работи. Не мисля, че другояче има проблем със задържането. Няма остър звук сред госпожа Захариева и прокуратурата. Те работят доста добре. Под публичен напън, всеки може да изпусне имитация ", сподели Борисов, защитавайки външния ни министър.

Борисов разяснява връзките сред президентството и министерски съвет: " Враждата може да е единствено негативна. За мен президентът постоянно е бил обединител на нацията, сега не виждам да споделя нищо, което да сплотява. Ако има данни за корупция, да даде индивида на прокуратурата. Без доказателства, не може да излезеш и да приказваш по този начин ", сподели той. " Проблем с корупцията в действителност има. Досега всички се оправдаваха с разнообразни организации. Точно това е повода да ги обединим. Най-важна е предварителната защита. Всеки, който има управнически функционалности, би трябвало да има боязън, че ръката на закона ще ги застигне в един миг ", сподели той.

" Проблемът със свободата на словото е със притежателите на медиите. Нима БНР и Българска национална телевизия работят за малкия екран? ", запита той.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР