Това, което се случи в момента, е политическо помпане на

...
Това, което се случи в момента, е политическо помпане на
Коментари Харесай

Надежда Йорданова видя надцакване по проектите за Антикорупцията

" Това, което се случи сега, е политическо помпане на мускули или в случай че щете надцакване със законопроекти ". Tака дефинира депутатът от обединението ПП/ДБ и някогашен правосъден министър Надежда Йорданова пред публицисти в Народното събрание съвещанието на Комисията по правни въпроси. На него народните представители одобриха  Освен признатия законопроект, отрасловата парламентарна комисия прегледа законопроекта на ПП/ДБ и този на Крум Зарков, като длъжностен правосъден министър, само че ги отхвърли.

Тя посочи, че е била сюрпризирана от това гласоподаване, тъй като не вижда политическа логичност да бъде подсилен единствено законопроектът на ГЕРБ/СДС и отритнат този на ПП/ДБ. " Това не способства за естествения законодателен развой в тази комплицирана обстановка. Има време до пленарна зала. Надявам се сътрудниците да премислят ", сподели Йорданова.

Тя обърна внимание, че квотата на ПП/ДБ в правна комисия не е попълнена след

Надежда Йорданова разяснява настояването на основния прокурор Иван Гешев за отсрочване на чуването му пред комисията. Тя уточни, че задължението му пред Европейския парламент е през вчерашния ден преди обяд. " Днес по медии виждам фотоси, че той се среща с разнообразни представители на разнообразни политически сили. Как ги е подбрал? Това подхожда ли с неговия пост и пълномощия, е въпрос, който чакам вие да зададете? ", запита Йорданова.
 Депутатите чакат отговор за какво Гешев не се яви в Правна комисия
Депутатите чакат отговор за какво Гешев не се яви в Правна комисия

Гешев още е в Страсбург
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР