Това, което решихме да направим, е да излъчим една политическа

...
Това, което решихме да направим, е да излъчим една политическа
Коментари Харесай

Михаил Камбарев, ПП: Не търсим подкрепа за правителство, а за политики

Това, което взехме решение да създадем, е да излъчим една политическа фигура и да търсим не поддръжка за държавно управление, а поддръжка на политики. Това сподели в дневния блок " Добър ден, България " на Радио " Фокус " депутатът от " Продължаваме промяната " Михаил Камбарев.

По думите му с " Демократична България " към този момент приказват, само че няма първа или втора политическа група, с която да приказваме, всички сядаме на маса и беседваме.

" Все още не сме получили отговор кой ще се отзове на поканата за среща с акад. Денков, само че ние не сме и изискали подобен. Всички политически сили имат разлики, само че ние търсим обединителните линии, по които да стартираме да приказваме ", добави Камбарев.

Той посочи, че не са съгласни с това, което се случи с хартиената бюлетина. И добави, че с Българска социалистическа партия има точки, по които са на едно мнение и има защо да приказват.

" Преговорите са развой, който се води на стъпки и поредно. Задачата е сериозна, само че ще поставим всички старания ", сподели още Михаил Камбарев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР