Това, което разбрах от изказването на Тошко Йорданов е какво

...
Това, което разбрах от изказването на Тошко Йорданов е какво
Коментари Харесай

Ангелкова: От Тошко Йорданов разбрах какво не може ИТН

Това, което разбрах от изявлението на Тошко Йорданов е какво не могат да създадат от " ИТН ". Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Николина Ангелкова в имитация към Тошко Йорданов по време на дебата по измененията в Изборния кодекс, съобщи " Фокус ".

" Това, което аз разбрах от изявлението на господин Йорданов, с изключение на цинизма и обидите, които не отиват на един депутат, тъй като не сме в шоу- Ние сме в Народното събрание ", сподели още Ангелкова.

" Това, което разбрах от вашето изявление е, какво вие не може да извършите и в действителност единствено едни голи оправдания. Днес или на следващия ден ще получите мандата, вие би трябвало да носите отговорност, за това сте тук. Лесно е да се написа сюжет, елементарно е да се подлага на критика, само че е доста мъчно да носите отговорност и вие би трябвало да я поемете, тъй като по този начин ви е отредила Конституцията ", съобщи Ангелкова.

Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - " ИТН " - още от първия ден на новоизбрания парламент за главното си заричане - мажоритарни избори в два тура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР