Това, което приказват лидерите на Северна Корея не са само

...
Това, което приказват лидерите на Северна Корея не са само
Коментари Харесай

Соломон Паси направи шокираща прогноза какво грози света и алармира за мощта на Северна Корея

Това, което приказват водачите на Северна Корея не са единствено приказки. Ядрената им стратегия се развива с цялостна мощ, опитите им стават все по-успешни. Това, което минимум би трябвало да желае света и от което би трябвало да се пази е война със Северна Корея. Това съобщи в " Здравей, България " ръководителят на Атлантическия клуб Соломон Паси. Ако има измислени някакви доста секретни и нови оръжия, за които не сме чували, не мога да предвиждам какво ще стане. 12 километра сред Северна и Южна Корея са изцяло незадоволителни да защитят Сеул. Не ми е известно каква е тази намеса към Северна Корея, която може да опази Южна. Паралелно със глобите и демонстрацията на мощ би трябвало да се стремим да ангажираме Северна Корея в един развой, който да докара до демократизация. Няма по какъв начин да има промени там, в случай че популацията единствено не пожелае да се промени.

" Севернокорейците имат потребност от приток на информация, те са държани в мрачевина, незнайство и незнание. Ние в Европа имаме опит с културната дипломация и меките ограничения и би трябвало да действаме. Ние имаме дълг да помогнем за мирното разрешаване на спора ", добави Паси.

" Ще е ужасно, в случай че в възможна война бъдат забъркани и другите нуклеарни страни - Русия и Китай. Определено Китай няма единствено да съзерцава. Може Китай да помогне на Северна Корея, най-малко исторически постоянно е било по този начин. Трудно е да се планува какво ще се случи в този момент ", разяснява още той.

" Смятам визитата на Радев в Съединени американски щати за доста добра. Стимулира американските вложения у нас, всичко е доста похвално ", съобщи Паси за визитата на президента в Америка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР