Това, което правим сега за образователна инфраструктура, години напред ще

...
Това, което правим сега за образователна инфраструктура, години напред ще
Коментари Харесай

Борисов: Българинът на две места свежда глава – в църквата и в училището

Това, което вършим в този момент за просветителна инфраструктура, години напред ще подкрепя икономическия напредък и развиването на страната. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на конференция в Министерски съвет по отношение на плануваните вложения за подобряването на просветителната инфраструктура в страната.

„ Българинът на две места свежда глава, като влиза в тях – в църквата и в учебното заведение. Затова ние поставяме много старания за ремонта на църквите и манастирите, и на учебните заведения и детските градини “, каза премиерът.

„ Където отида, кметовете ме питат за пътища. От там се почва постоянно, доста рядко за детски градини и учебни заведения. Винаги стартират с инфраструктура. Ние в тази стратегия и този мандат като главен приоритет извадихме образованието“, съобщи Борисов. „Такива пари в никакъв случай не са давани и няма да се дават. Затова тази европейска взаимност е толкоз значима за нас и това, че работят всички стратегии е огромна заслуга на администрацията в страната и общините “, добави той.

„ Не инцидентно избрахме такава дума – просветителна инфраструктура. Тя подкрепя за дълги години напред икономическия напредък и развиването на страната “, акцентира министър председателят Борисов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР