Това, което прави най-голямо впечатление са невалидните бюлетини. Причината за

...
Това, което прави най-голямо впечатление са невалидните бюлетини. Причината за
Коментари Харесай

Делян Добрев: Най-голямо впечатление правят невалидните бюлетини

" Това, което прави най-голямо усещане са невалидните бюлетини. Причината за това е, че ние свикнахме с преференциалното разпореждане на листите. В тях се стремим да ма колкото се може повече мажоритарни претенденти ", сподели пред bTV депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.
 
По думите тези мажоритарни избраници играли за себе си, а не за партията и не запомнили да обяснят на жителите, че трябвало да зачертаят и партията, а освен преференцията. " Това, което наблюдавахме е, че на бюлетините са зачертани преференциите, само че са забравени да бъдат зачеркнати партията. Това прави бюлетината за общински консултант механически невалидна ", сподели Добрев.
 
Той уточни, че имало проблем и при гласуването с машини. " Ако натиснеш, че искаш да гласуваш за общински съвет, след това не може да се върнеш и да гласуваш за кмет ", уточни някогашният енергиен министър. По думите му в предизборната акция нямало добра акция за това по какъв начин се гласоподава преференциално за общински препоръки.
 
" Чух опорките на " Лукойл " и зададох въпроси за какво рафинерията в Румъния няма дерогация, а българската има. Техните танкери да не би да прелитат през Истанбул ", сподели Добрев по отношение на изявлението на премиера Николай Денков, че депутатът от ГЕРБ споделил доста неща, които не били правилни.
 
По думите му през 2022 година, когато пристигнала " Промяната " на власт, от 15 милиона барела съветски нефт той скочил на 45 милиона. Добрев акцентира, че 94% бил каузи на купения съветски нефт през 2022 година от Политическа партия. " Дерогация не е неприятно стига изгодите да са за жителите, а не за " Лукойл ", уточни той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР