Това, което направиха с мен, не беше честно. Знам защо

...
Това, което направиха с мен, не беше честно. Знам защо
Коментари Харесай

Прея: Махнаха ме, защото съм дебела!

" Това, което направиха с мен, не беше почтено. Знам за какво е – тъй като даже и отслабнала, отново им се виждам дебела на някои и избраха по-младото и хубаво личице и телце “, гневи се Прея, разкриват близки до нея източници, която към този момент не е част от " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

Нова рокада смая феновете на Би Ти Ви, където в шоуто към този момент ще се изявява като певица не Прея, а Жаклин Таракчи.

Последната е фаворитка на публиката и огромният победител в „ Гласът на България “. Макар и още ученичка, чаровната Жаклин съумя да измести Прея от екрана и това възмути мнозина. В това число и самата мулатка.

" Нямам нищо срещу момичето. Тя е страхотна и пее в действителност добре. Заслужи си успеха и й искам доста триумфи отсега нататък ", споделила афектираната мулатка.

Според доста от феновете това си е чиста дискриминация и медията е предходна границата за следващ път.

„ Същото направиха и с Владо Карамазов и Ваня Джаферович в „ Сървайвър “. Махнаха Владо, който е в пъти по-добрия водещ, с цел да нахендрят Джаферович, който даже български не приказва като хората. Но какво нещо са връзките или парите… “, разясняват консуматори.

Прея въпреки всичко се радвала, че има участия, от които може да си докарва порядъчен приход, само че сигурно неналичието на хонорар от Би Ти Ви ще се усети фрапантно, изключително при тази инфлация.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР