Това, което казахме на всички за бюджета е, че това

...
Това, което казахме на всички за бюджета е, че това
Коментари Харесай

Премиерът: След актуализацията няма да намаляваме бюджета, търсим вдигане на ефективността

" Това, което казахме на всички за бюджета е, че това е най-хубавото, което можем да създадем в сегашната обстановка, тъй като идващите няколко промени, които сме вкарали в съдружното съглашение би трябвало да почнат да се случват ", това съобщи министър-председателят Кирил Петков от коридорите на Народното събрание.

" След промените няма да понижаваме бюджетите. Целта е да се вдигне успеваемостта, а по този начин ще отиват повече пари при хората, които правят повече работа ", добави министър председателят.

" Ние желаеме да дадем повече на хората, които са на първа линия, които се борят с пожарите и престъпността. Бюджетът няма да бъде понижен, само че ние подвигаме успеваемостта. Ако има неефективни звена - те се трансформират, а парите от тях се връщат още веднъж в системата ", сподели още министър председателят.

" Обвиняват ни за прокуратурата по какъв начин сме взели 20 млн. лева от тях, само че ние сме с двойно по-голям бюджет от разход на Брутният вътрешен продукт за прокуратура, а къде е успеваемостта...? ", попита министър председателят.

" България от тук нататък е доста явен сътрудник в Европейски Съюз и НАТО. Силата на тези съюзи е да се приказва в един глас. Това, което споделям е, че ние имаме вяра в цялостта на Украйна. Ако Русия влезе с танкове в непозната територия - това е нарушение на интернационалното право. В един глас сме с Европейски Съюз. Солидарни сме със глобите и приготвяме разновидности, с цел да не останем без енергийни източници ", сподели той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР