Това, което е направил този човек, е много тежка щета,

...
Това, което е направил този човек, е много тежка щета,
Коментари Харесай

Зам. здравният министър избухна срещу бияча Владимир: Да не дава Господ такъв баща!

Това, което е направил този човек, е доста тежка вреда, нанесена освен на лекарката и фамилията й, а и на цялото общество. Винаги, когато става въпрос за принуждение на медици, не си представям по какъв начин отиваш да търсиш помощ и оказваш принуждение, съобщи зам. здравният министър доктор Мирослав Ненков, разяснявайки побоя над акушерка в „ Шейново ”. „ Представяте ли си по какъв начин ще бъде възпитано детето му? Да не дава Господ подобен баща”, отсече Ненков пред bTV.

По думите му, осъщественото от Владимир Стоянов е долно, нечовешко престъпно закононарушение. „ Такива хора би трябвало да получават незабавно присъда”, безапелационен бе той.

„ Това, че този човек може да получи присъда до 5 години затвор за нанасяне на междинна телесна щета не ни грее. Не грее и фамилията на доктор Гагова. Можем да се хванем на бас, че той в този момент ще получи хипертония, делото ще се протака и ползата ще отмине”, уточни зам.-министър Ненков.

„ Заставаме твърдо зад доктор Гагова. Давам заричане, може да не съм към този момент на този пост, само че ще настояваме за присъда и няма да го забравим! Обещавам! Нямам отговор на въпроса по какъв начин всички съдени внезапно се оказват тежко заболели. В обществото има тежка морална непълнота. Обществото ни е тежко болно ", установи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР