Това, което беше наречено най-големият тематичен парк в света, гние,

...
Това, което беше наречено най-големият тематичен парк в света, гние,
Коментари Харесай

В „най-големия тематичен парк“ в Европа, който е оставен да гние като изоставена пустош

Това, което беше наречено най-големият тематичен парк в света, гние, откакто беше изоставено единствено една година след огромното му разкриване.

С 26 влакчета, които в миналото са давали на фамилиите дни на разходка, които в никакъв случай няма да не помнят, Страната на чудесата Евразия е оставена да разхвърля боклука на всички места и храната към момента в хладилниците. Мястото, известно също като Анкапарк, в миналото беше приветствано от турския президент Реджеп Тайип Ердоган като „ един от знаците на горделивост за Турция “.

Въпреки това, то ненадейно беше затворено и оставено да се разпада година по-късно тържественото му разкриване. Когато започва през март 2019 година, шест години след първото му оповестяване, паркът имаше с какво да се похвали в границите на своята повърхност от 1,3 милиона квадратни метра и вълнението сигурно растеше.

Сега единствените му гости са крадци, които непрекъснато се пробват да откраднат кабели и други рециклируеми елементи. Тъй като проектите за увеселителния парк бяха об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР