Това, което България прави в момента като председател на Съвета

...
Това, което България прави в момента като председател на Съвета
Коментари Харесай

Цвета Караянчева призова за обединение у нас по време на председателството

Това, което България прави сега като ръководител на Съвета на Европейския съюз, е извънредно значимо, изключително когато става дума за национална идея, политиците би трябвало да са обединени и да работят дружно в полза на всички български жители, сподели през днешния ден ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила пред кметове и общински съветници от област Русе.

Каква по-добра реклама за България от председателството, акцентира Караянчева, като означи, че над 1200 високопоставени представители на страните от Европейски Съюз ще бъдат у нас по разнообразни мотиви, свързани с председателството.

Председателят на Народното събрание подчертава в обръщението си и върху значимостта на работата в парламентарните комисии, тъй като там по думите й се вземат решение значимите проблеми на страната. Там се дават съответни оферти и се обменят отзиви по законопроектите, сподели Караянчева и уточни образец с смяната на над 50 закона, единствено с цел да се вкара електронен достъп до свидетелството за съдимост на всеки.

В този подтекст тя съобщи, че предпочитана задача е привличането на вложители, които да основат работни места и дадат подтик напред на българската стопанска система. Русе е образец за позитивно развиване в това отношение, тъй като записаната безработица тук е извънредно ниска - близо 4 на 100 в края на 2017 година. Цвета Караянчева насърчи кметовете да бъдат дейни и да употребяват всички благоприятни условия за създаване на планове с европейско финансиране с оглед възстановяване на изискванията за живот в осемте общини на Русенска област, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР