Това каза премиерът в изявление от Брюксел„1/3 от украинската армия

...
Това каза премиерът в изявление от Брюксел„1/3 от украинската армия
Коментари Харесай

Кирил Петков: Една трета от украинската армия вече е унищожена

Това сподели министър председателят в изказване от Брюксел

„ 1/3 от украинската войска е към този момент унищожена. Европейски Съюз ще излезе с общи дейности, включващи съществени ограничения. Днес не престават диалозите, само че сигурно ще обиден съветската стопанска система и значими хора, взели решението за нашествието на Русия”. Това сподели министър председателят в изказване от Брюксел, представен от.

"Млади момчета - и от украинска, и от съветска страна, сега умират поради един водач, който седи от другата страна на масата и взима извънредно неверни решения. Руските бойци даже не са знаели, че отиват на боеве - мислели са, че ще вземат участие в учения”, добави Петков.

По думите на премиера никой не си е представял чак толкоз масирана офанзива в Украйна, а позицията на България е била за по-строги ограничения. Лидерите ще работят дружно срещу хибридните офанзиви, които се чакат от страна на Русия.

След съвещанието на Съвета, на което бяха обсъждани невиждани наказания за Русия, се оказва, че Путин към момента не е поименно назван в тях. Обсъжданите наказания обаче биха блъснали към 70% от съветската стопанска система, сподели ръководителя на Еврокомисията Урсула Фон дер Лайен.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР