Това каза премиерът Бойко Борисов по време на срещата си

...
Това каза премиерът Бойко Борисов по време на срещата си
Коментари Харесай

Това Е Атака Срещу Държавата! Бойко Борисов Изригна С Цялата Си Ярост! Преди Минути Съобщи, За Разстрела На

Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на срещата си с управлението на Националната организация за приходите и с шефовете на нейните териториални дирекции.

По-рано през днешния ден с управлението на Национална агенция за приходите се срещнаха финансовият и вътрешният министър Владислав Горанов и Валентин Радев.

43-годишният чиновник на Национална агенция за приходите Иво Стаменов бе прострелян в центъра на София - на улица " Дунав " наоколо до кръстовището с ул. " Московска ", до момента в който шофираше персоналния си автомобил - джип БМВ Х3. Сигналът за стрелбата бе подаден към 8.40 ч. на 18 декември. Данъчният началник е бил причакан и прострелян от упор на метри от входа на детска градина.

Премиерът изяснява, че е изчакал няколко дни след случая с Иво Стаменов, с цел да е сигурен, че това е " един фактически доста добър чиновник - кардинален и почтен, че няма персонален претекст ".

" Имаме доста явен проект. Благодаря за отличната работа през годината, за това, че с помощта на вашия труд, като пчелички, приходните организации – и двете, са с близо милиард повече доходи. Благодарение на вас, тъй като от нас е волята, а от вас е работата, дружно с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи и, несъмнено, с безспорната поддръжка на основния прокурор – най-видимият резултат е множеството пари в бюджета, с помощта на който може да се дават и давахме и повече пенсии, нарастване на заплатите и на учители, и на служители на реда и на военни и т. н ", съобщи министър председателят.

Във връзка с нападението над данъчен чиновник той означи, че когато стрелят по данъчен, стрелят по самата страна, и в случай че ги оставим безнаказани, на следващия ден ще посегнат и на различен.
В сходен жанр по-рано се изрече и финансовият министър Владислав Горанов.

Ние желаеме с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи и от прокуратурата да ви създадем оптималния комфорт да си вършите работата, тъй като вие я вършите в интерес на цялото общество, на всеки един човек. Защото от приходите, които събирате, може да се прави всичко, което дори ни упрекват, че сме раздали като повече в бюджета, а те са над 700 милиона несъмнено – отново дублирам: за служители на реда, техника, защита, сигурност, учители, университети, учебни заведения, детски градини и какво ли не ". " Така че, от всички нас, първо, едно огромно благодаря. И имайте убеденост, че няма да ги оставим безнаказано, а и вие ще сте и част от това, което сътрудниците професионалното управление предложиха като ответни ограничения ", добави Борисов.

Според него по този начин хората ще имат вяра повече в страната и ще схванат че това, което вършат, е кардинално, вярно и безкомпромисно.

И рано или късно, разпоредбите ще се съблюдават. Така че, доста приказки не е нужно да се споделят. Имаме одобрен от прокурорите проект, имаме насоки, имаме, дето се вика, задоволително, с цел да им го върнем по този начин, както заслужават. И това ще бъде сторено, може да бъдете сигурни, да ходите на работа на спокойни ", сподели още министър председателят Борисов.

Служителят на Национална агенция за приходите Ивайло Стаменов най-вероятно е прострелян с ловджийски патрон, сподели вътрешният министър Валентин Радев. Той персонално посетил Стаменов в болничното заведение преди два дни. Мъжът имал и разкъсвания в региона на рамото, където е бил прострелян.

Основна версия за повода за покушението към този момент остава работата на данъчния чиновник. По думите на Радев той работел против активността на незаконна организация.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР