Това каза пред Нова телевизия Андрей Гюров.Това, което наблюдаваме в

...
Това каза пред Нова телевизия Андрей Гюров.Това, което наблюдаваме в
Коментари Харесай

Андрей Гюров от ПП: Не търсим унижение на Борисов, а той да поеме отговорност

Това сподели пред Нова телевизия Андрей Гюров.

Това, което следим напоследък на политическата сцена е по какъв начин всички всеобщо бягат от отговорност към нови избори и гледат да си обезпечат служебна победа с хартиената бюлетина. Единствено ние от Политическа партия желаеме да решаваме проблемите на хората, сподели още той

Разговорът за втория мандат не е реплика. Ние посочихме политиките, които ще пазиме. В този миг е мажно да се обезпечи предвидимост на политиките и ръководството, с цел да преминем по-лесно през зимата. Така че това е ясна поръчка, че ще работим в тази посока и ще водим транспарантни диалози с всички политически сили, уточни той.

Ние желаеме да водим диалог за това дали другите партии и до какъв брой са подготвени да поддържат политиките, които ние предлагаме. Затова сме отворени към всички. Това са диалози в Народно събрание, пред камерите, пред хората, уточни Гюров.

Искаме да попитаме ГЕРБ дали ще признаят, че политиката, която са водили, не е била в полза на жителите, а на избрани компании, каси, кюлчета. Дали биха скъсали най-сетне пъпната си шнур с Иван Гешев. Искаме да ги питаме за какво бягат от отговорност за сформиране на държавно управление сега, разяснява той.

Ние не търсим оскърбление за Бойко Борисов, като го каним на диалог в Народното събрание. Ние търсим от него вдишване на отговорност, тъй като тук става въпрос за легитимност, т.е. когато приказваме за политики, за модел на ръководство, тогава би трябвало да забележим има ли доверие. Явно е, че доверието липсва от страна освен на българските жители, само че и от другите политически партии. Ето за какво има партии в изолираност и не може да се събере болшинство даже за избор на парламентарен ръководител, изясни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР