Това каза пред депутатите в комисията Нотариуса градският прокурор на

...
Това каза пред депутатите в комисията Нотариуса градският прокурор на
Коментари Харесай

Градският прокурор на София: Да не си говорим за семейства и рома...

Това сподели пред депутатите в комисията " Нотариуса " градският прокурор на София Илиана Кирилова. 

 

" Задавам си въпроса дали не би трябвало, тъй като вие сте представители на вашия електорат, аз се срещам с доста жители, които идват в приемен ден, не би трябвало ли да се замислим, изключително вие, дай Боже да имаме държавно управление или в този момент, или в бъдеще, редно ли е да бъдат народни представители, или да заемат избрани позиции хора, чиито съпрузи, лица, които са във фактическо общуване, родственици, в която желаете степен, са членове на избрана партия или избрана организация, която прекалено много накланя везната при вземането на решения към избраната партия? Никой не може да ме убеди в това. Може би бъркам. Но това, което се разигра доскоро: аз ви разбирам, може би и народът ви схваща. Всеки се бори за електорат. Това е вашата работа: да спечелите доверието на хората. Дай Боже да сте го спечелили и Дай Боже през днешния ден да са ни гледали. Желая ви триумф и като градски прокурор ", добави тя.

" Чух думи от господин Настимир Ананиев: дълг към обществото, публичен интерес, българските жители, които наблюдават това, което се случва в залата. Това, което се случва в залата: считам, че българските гражани надали ще останат удовлетворени от размяната на реплики и разногласия какъв е правилникът след толкоз ваши съвещания. Ще ви обясня това, което смятам, още повече, че господин Рашков сподели предишния път, че има интерес дали съм научила правото, за което му благодаря. Тази комисия е основана за една-единствена тематика. При основаването на тази комисия господин Рашков направи изказване, че точно тази комися ще значи " мятане на прахуляк в очите " и Мартин Божанов е ниско в корупционната скица, което се приближава до изрече на някогашния основен прокурор, че е " един малък лъжец " и че Народното събрание не може да се занимава с " някакъв клуб ". Аз в действителност му благодаря за това изявление, споделям го най-сериозно ", сподели още тя.

 

" Благодаря на господин Рашков, че направи едно изявление, в което се обоснова за избирането на повече членове в Прокурорската гилдия, той направи изявление, което отбрани независимостта на въпросната гилдия. За това му благодаря ", добави Кирилова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР