Това каза бившият израелски министър на отбраната Бени Ганц и

...
Това каза бившият израелски министър на отбраната Бени Ганц и
Коментари Харесай

Войната на Израел срещу Хамас ще продължи месеци

Това сподели някогашният израелски министър на защитата Бени Ганц и член на настоящето изключително държавно управление, представен от TheTimesofIsrael: „ Войната на юг - и, в случай че е належащо, на север или другаде - може да отнеме месеци, а възобновяване - години. Ще спечелим, единствено когато възобновяване завърши “. „ Целта е ясна и остава непроменена: да отстраняваме Хамас и ще гo създадем “, удостовери помощник-премиерът Офир Фалк пред Bloomberg.

TimesofIsrael оповестява, че американската администрация поддържа цялостното заличаване на Хамас в Газа, само че не и военна интервенция против Хизбула, които нападат северен Израел от Ливан. Според Белия дом, един непремерен отговор на IDF може да провокира ескалация.

По този мотив Камарата на представителите на Съединени американски щати стартира подготовката на законопроект, който би разрешил на американски войски да поддържат Израел, в случай че страната бъде непосредствено атакувана от иранската войска или от „ прокситата на Иран “ измежду терористичните групи.

На собствен ред Иран дефинира сухопътната интервенция на Израел в линията Газа за „ алена линия ”...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР