Това каза Асен Василев от ПП пред учредителното събрание на

...
Това каза Асен Василев от ПП пред учредителното събрание на
Коментари Харесай

Асен Василев: Истината е, че като започнем да чистим, има мръсотия

Това сподели Асен Василев от Политическа партия пред учредителното заседание на партията в Пловдив. Чистенето не е чиста работа, само че някой би трябвало да я свърши. В процеса на чистенето би трябвало да отпушим затлачени системи, които не работят от десетилетия. Това лишава доста време, доста кураж, доста нерви и изисква ужасно доста време и ужасно доста съидейници, уточни съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

Имаме си всичко – планини, морета, реки, само че всичко, което имаме, не го използваме. Не го използваме не тъй като сме по-глупави от другите, а тъй като една дребна група е присвоила властта и го употребява за лични цели. И тази дребна група по този начин е провела разпоредбите на играта, че или им помагаш да крадат, или напускаш страната. Тази политика изгони 800 000 индивида отвън страната в последните 10 година Това е най-голямата загуба за България, съобщи Василев.

Искахме да спрем и променим тъкмо тази политика. Затова скочихме в първия длъжностен кабинет като камикадзе. Хубавото е, че имаше едни задоволително луди 20 индивида, които скочиха с нас, без да знаят дали ще е сполучливо, дали има дъно, без да знаят дали няма да катастрофираме челно. Оказа се задоволително сполучливо, с цел да можем да съберем седем индивида на основаването на " Продължаваме промяната " няколко месеца по-късно.

От седем индивида станахме един рейс хора, от един рейс хора стигнахме до 240 индивида в листите. Сега в тази зала сме към 1000 души и всеки един от нас съгласно мен е тук не с цел да усъвършенства личния си живот и личната си кариера, а всеки един тук е оставил един много по-спокоен живот с концепцията, че в случай че ние не си помогнем, няма кой да ни помогне. Ако ние не оправим страната, няма да има какво да оставим на идващото потомство, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР