Това изследване се прави, за да видим възможно ли е

...
Това изследване се прави, за да видим възможно ли е
Коментари Харесай

Експерт: КАТ и АПИ играят в един отбор

Това проучване се прави, с цел да забележим допустимо ли е подобрим пътната среда по този начин, че да не умират хора. Това сподели в предаването "Лице в лице " по бТВ Богдан Милчев от Института по пътна сигурност във връзка проучването на специалисти от Института на мястото на тежката злополука с присъединяване на Лютви Местан, при която почина бебе.

На първо четене се вижда, че има несъответствия сред инфраструктурата и пътните условия. Островчето би трябвало да бъде с бордюр, а то е с багра. Също по този начин няма ограничаване на скоростта в региона на кръстовището, уточни Милчев.

Когато бъде подготвен отчетът, ние ще го сведем до знанието на всички. Правим това не с цел да уязвим някого, а да приведем транспортната система в сигурност, добави той.

КАТ и АПИ играят в един тим. КАТ няма нито една санкция, наложена на АПИ, че даден път не дава отговор на условията, съобщи специалистът.

Доставчикът на транспортната система би трябвало да поеме цялата отговорност за нашата сигурност, сподели още Богдан Милчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР