Това е удивителната история за баща и син, които са

...
Това е удивителната история за баща и син, които са
Коментари Харесай

Историята на истинския Тарзан

Това е удивителната история за татко и наследник, които са живели в гората в продължение на четири десетилетия, откакто са избягали от войната във Виетнам. Хо Ван Ланг, в този момент 49-годишен, прекарал 41 години с татко си, живеейки в дълбока гора в провинция Куанг Нгай, написа Блиц.

Те напуснали цивилизацията в края на войната във Виетнам през 1972 година, когато американска бомба умъртвила майката и двамата братя и сестри на Ланг.

Бащата и синът оцелявали като яли мед, плодове, змии, гущери, жаби, изграждали приюти и се справяли, доколкото са могли.

През четирите десетилетия те срещнали единствено петима души и всякога бягали от тях.

През 2015 година Алваро Серезо, фотограф, ги наблюдавал, последвал и забелязал невероятни неща.

" Бащата на Ланг имаше огромна уплаха от завръщането си в цивилизацията, тъй като не вярваше, че войната във Виетнам е завършила ", споделя Серезо.

Това, което най-вече шокира медиите в историята на този същински Тарзан, е фактът, че до неотдавна той не знаел, че има дами. " Баща му в никакъв случай не му обяснил, че има два пола, тъй че за пръв път видя жена, когато дойде в дребното село. " Но това не било всичко. През нощта той бил учуден от светлината, идваща от крушката.

" Ланг ни сподели, че да се любува на светлина през нощта, е необикновено за него ", сподели Серезо. След това се срещнал с малкия екран, за която татко му по този начин и не му разказал. Знаел единствено, че в дребната черна кутия живеят някои дребни хора.

Той бил изключително удовлетворен, че има животни, с които може да играе, тъй като не може да го прави с горските животни.

Първата година отвън джунглата била извънредно сложна за него и имунната система трябвало да се приспособява към доста неща, изключително към вируси и бактерии. „ Ланг беше може би най-сладкият човек, който в миналото съм срещал, той просто не знаеше кое е положително и кое неприятно “, споделя фотографът.

Днес той живее в дребна къща в село близо до джунглата. Той прекарва времето си в актуалния свят, само че към момента е много непривикнал със обществените правила. Липсата на обществени умения е една от най-големите спънки, пред които е изправен осем години след присъединението си в цивилизацията.

Въпреки че в този момент знае, че има мъже и дами, той към момента не схваща главната разлика сред тях. Брат му го разказва като „ бебе, заклещено в тялото на мъж “, защото не схваща концепцията за живот в естествен свят.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР