Това е телефон от съвсем ново поколение, който ще разчита

...
Това е телефон от съвсем ново поколение, който ще разчита
Коментари Харесай

За Европа се подготвя AI смартфон без нито едно приложение

Това е телефон от напълно ново потомство, който ще разчита напълно на AI технологии. И няма да има нито едно приложение.

На събитието MWC 2024 в Барселона, което ще се организира от 26-ти до 29-ти февруари, ще забележим много забавни и неповторими устройства. Едно от тях ще бъде смарт телефона с изкуствен интелект от Deutsche Telekom. Създаден в партньорство с Qualcomm и Brain.ai, T Phone ще има AI помощник. Той ще може да схваща и удовлетворява потребностите на потребителя. И въпреки че ИИ от дълго време не е оригиналност за смарт телефоните, T Phone ще се отличава с това, че няма да получи нито едно авансово конфигурирано приложение.

Deutsche Telekom твърди, че концепцията е станала допустима с помощта на генеративния интерфейс на телефона, основан на ИИ Brain.ai. Той извършва функционалностите на необятен набор от приложения, като замества десетки помощни стратегии. Използваният ИИ се ръководи с гласови и текстови команди.

„ Изкуственият разсъдък и огромните езикови модели (LLM) скоро ще бъдат неразделна част от мобилните устройства. Ще ги използваме, с цел да подобрим и опростим живота на нашите клиенти. Нашата визия е „ magenta concierge “ за смарт телефони без приложения. Истински всекидневен сателит, който удовлетворява потребностите и опростява цифровия живот “,

заяви Джон Абрахамсон, основен шеф „ Продукти и цифрови технологии “ на Deutsche Telekom.

Джери Юе, създател и основен изпълнителен шеф на Brain Technologies, означи нещо забавно. Въпреки появяването на първия iPhone преди 14 години, методът, по който взаимодействаме със софтуера на смарт телефоните, от този момент не се е трансформирал доста. Той също по този начин отбелязва, че елементарните консуматори към момента не са видели някакви трагични промени. Въпреки целия прогрес в региона на изкуствения разсъдък.

Обработката на данните благодарение на изкуствен интелект в T Phone ще се прави в електронен облак. При това Deutsche Telekom ще покаже и друга версия на смарт телефона. тя ще има самостоятелен изкуствен интелект, основана на чипа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР